امروز: سه شنبه ۱۴۰۵-۰۳-۲۶


Tuesday 16 June 2026
16-Jun-2026 3-محرم-1448
TEHRAN WEATHER

وزیر بهداشت اعلام کرد : ضرورت واکسینه شدن خانواده‌های کادر بهداشت و درمان طی دو هفته آینده

دیدبان :

تهران – ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت واکسینه شدن خانواده های کادر بهداشت و درمان طی یک تا دو هفته آینده تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، بهرام عین اللهی روز دوشنبه در حاشیه بازدید سرزده از بیمارستان شهید لبافی نژاد، افزود: : یکی از اولویت های وزارت بهداشت این است که خانواده پرسنل بهداشت و درمان را واکسینه کند. افرادی که به صورت مستمر درگیر درمان بیماران کرونایی بودند، ویروس را با خود به خانه برده و تعدادی از افراد خانواده آنها مبتلا شدند در همین راستا، دستور داده شد که وابستگان کادر بهداشت و درمان طی یک تا دو هفته آینده واکسینه شوند.

وی اظهار داشت: نزدیک به یک سال و نیم است که کادر بهداشت و درمان در فشار کاری هستند که واکسینه کردن خانواده این عزیزان سبب آرامش خاطر آنها خواهد شد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه واکسن بسیار زیادی وارد کشور شده است، تصریح کرد: در همین راستا این امکان وجود دارد که والدین دانش آموزان هم واکسینه شوند.

تا کنون ۲۲ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۱۴۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۲ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۲ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۳۵ میلیون و ۴۷ هزار و ۱۴۳ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته با تزریق یک میلیون و ۱۲۰ هزار و ۶۷ دُز واکسن کرونا، رکورد تزریق روزانه واکسن در کشور مجددا شکسته شد.

آخرین رکورد تزریق شبانه روزی با یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ دُز واکسن کرونا در کشور روز ۱۷ شهریور رقم خورد./ایرنا

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=3213

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار