امروز: سه شنبه ۱۴۰۵-۰۴-۰۲


Tuesday 23 June 2026
23-Jun-2026 10-محرم-1448
TEHRAN WEATHER

توسعه «پیام» با محوریت مشارکت بخش خصوصی و توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال

معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات گفت: توسعه منطقه پیام باید بر پایه مشارکت بخش خصوصی و با بهره‌گیری از مدل‌های نوین تأمین مالی پیش رود.

دیدبان شمال:

نشست مجمع عمومی عادی شرکت خدمات هوایی پیام با هدف بررسی و اتخاذ تصمیم درباره برنامه عملیاتی و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ و بودجه اصلاحی سال ۱۴۰۴ منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام برگزار شد.

این نشست به ریاست احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور محسن حسنلو، مشاور وزیر، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات هوایی پست و مخابرات (پیام)، و همچنین نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری به‌عنوان اعضای مجمع عمومی برگزار شد.

بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای شتاب‌دهی به تحول دیجیتال

در این جلسه، چیت‌ساز نایب‌رئیس مجمع عمومی شرکت خدمات هوایی پیام، بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی با مدل‌های مشارکت عمومی و خصوصی در توسعه زیرساخت‌های منطقه تأکید کرد و گفت: تأمین و ایجاد زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی پیام و فرودگاه بین‌المللی پیام در برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۵ باید با رویکرد مشارکت حداکثری بخش خصوصی و بهره‌گیری از ابزارهای نوین تأمین مالی در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر تسریع در روند اجرای پروژه‌ها، زمینه جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و افزایش بهره‌وری اقتصادی فراهم شود.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی، ضمن افزایش شفافیت، به تأمین منابع پایدار و ارتقای کیفیت خدمات منطقه کمک می‌کند و در عین حال بار مالی دولت را کاهش می‌دهد.

تسریع در اصلاح اساسنامه و تمرکز بر اقتصاد دیجیتال

معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال در ادامه، با تقدیر از اقدامات انجام‌شده و بهبود عملکرد شرکت خدمات هوایی پیام در دوره اخیر و با اشاره به مأموریت‌های منطقه ویژه پیام در حوزه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: با توجه به نقش منطقه ویژه پیام در جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، اصلاح اساسنامه شرکت باید با سرعت بیشتری انجام شود تا امکان بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی و توسعه فعالیت‌های نوآورانه فراهم شود.

اهداف کلان منطقه پیام برای سال ۱۴۰۵

در ادامه، محسن حسنلو، مدیرعامل شرکت خدمات هوایی پست و مخابرات (پیام) با تشریح اهداف کلان این منطقه در افق ۱۴۰۵ گفت: اهداف اصلی شامل کسب سهم یک‌درصدی از اقتصاد دیجیتال کشور، ایجاد بزرگ‌ترین قطب مرکز داده در ایران، تولید تلفن همراه توسط شرکت‌های مستقر در منطقه، بهره‌برداری از گمرک تخصصی فاوا و توسعه تولید انرژی برق پاک و پایدار خورشیدی با ظرفیت ۴۰ مگاوات است.

در این نشست، کلیات اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۴ و برنامه عملیاتی و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ به تصویب رسید و مقرر شد جزئیات آن پس از هماهنگی با معاونت سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال و سازمان برنامه و بودجه کشور مورد تصویب نهایی قرار گیرد./ ایرنا

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=30842

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار