امروز: دوشنبه ۱۴۰۵-۰۶-۰۲


Monday 24 August 2026
24-Aug-2026 13-ربیع الاول-1448
TEHRAN WEATHER

جهش ۵۰ درصدی نرخ دلارپایه محصولات عرضه شده در بورس کالا+جدول

با شروع روند افزایش نرخ ارز در سامانه نیما، دلار پایه عرضه بسیاری از محصولات عرضه شده در بورس کالا نیز با جهش قابل توجهی مواجه شده است.

دیدبان شمال:

حسین صمصامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد، آنالیز قیمت پایۀ عرضه و فروش نهایی مواد اولیۀ تولید در بورس کالا نشان می‌دهد با افزایش نرخ ارز نیما، هم قیمت نهایی کالا و هم فاصلۀ دلار پایۀ عرضه با حداکثر دلار کشف شده افزایش یافته و این ادعا که گران کردن ارز رسمی اثری بر تورم (ناشی از افزایش هزینه) ندارد، اشتباه محض است.

محصولات عرضه شده در بورس کالا اقلام تولید داخلی هستند که از طریق فرمول قیمت گذاری بر مبنای نرخهای جهانی یا مدل بروز شده قیمت هفته گذشته به واسطه افزایش نرخ ارز رسمی اثر مشخصی روی تورم کالایی دارند.

در ادامه تغییرات قیمت دلار پایه عرضه  برخی کالاها از گروه های پتروشیمی، فراورده های نفتی و فلزات قابل مشاهده است.

/ایرنا

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=21712

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار