امروز: سه شنبه ۱۴۰۵-۰۳-۱۹


Monday 08 June 2026
9-Jun-2026 25-ذی الحجه-1447
TEHRAN WEATHER

ساعت کاری ادارات و مدارس در سال ۱۴۰۲ اعلام شد

سخنگوی دولت گفت: ساعت کار ادارات ۷، بانک‌ها در سراسر کشور از ۷:۳۰ و ادارات ستادی در شهر تهران به‌صرت شناور از ۷ تا ۹ شروع خواهد شد.

دیدبان شمال :

 علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت درباره تغییر ساعت کاری مدارس و ادارات اظهار داشت: با تصویب هیئت دولت، از سال آینده آغاز‌به‌کار مدارس متوسطه ساعت 7:30 و ابتدایی ساعت 8 خواهد بود.

وی افزود: ادارات 7، بانک‌ها در سراسر کشور 7:30 و ادارات ستادی در شهر تهران هم به‌صورت شناور از 7 تا 9 شروع به فعالیت خواهند کرد.

دولت سیزدهم , علی بهادری جهرمی ,

اوایل امسال جمعی از نمایندگان طرحی تحت عنوان «عدم تغییر ساعت رسمی کشور» را به تصویب رساندند که طبق آن دولت موظف شد ضمن عدم تغییر ساعت رسمی کشور، ساعات کاری ادارات و مدارس را متناسب با شرایط جغرافیایی و آب و هوایی تعیین کند.

متن این قانون به‌شرح زیر است:

«قانون تغییر ساعات رسمی کشور مصوب 1386/5/31 نسخ می‌شود و دولت مجاز به تغییر ساعت رسمی کشور نیست. به هیات وزیران اجازه داده می‌شود مطابق ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/7/8 با اصلاحات و الحاقات بعدی نسبت به تنظیم ساعات کار ادارات، سازمان ها و مراکز تابعه اقدام کند.

تبصره – این قانون از تاریخ 1402/1/1 لازم الاجراست./تسنیم

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=17229

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار