امروز: پنجشنبه ۱۴۰۵-۰۵-۲۲


Thursday 13 August 2026
13-Aug-2026 2-ربیع الاول-1448
TEHRAN WEATHER

۲۰۰ هکتار به پسکرانه بندر نوشهر افزوده می شود

دیدبان شمال :

ساری- وزیر کشور با اشاره به نقش بندر در توسعه اقتصادی نوشهر گفت: در صورت نبود مشکل از نظر زیست محیطی و دیگر مسائل، مساحت ۲۰۰ هکتار به پسکرانه بندر نوشهر افزوده می شود.

احمد وحیدی صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از بندر نوشهر با اشاره به طرح توسعه بندر و منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر اظهار داشت: قرار است ۲۰۰ هکتار به پسکرانه بندر نوشهر اضافه شود.

وی افزود: اگر این مسئله از نظر زیست محیطی و دیگر مسائل مشکلی نداشته باشد، کمک خوبی به توسعه بندر خواهد کرد.

وی با اشاره به کاهش سطح آب حوضچه بندر اظهار داشت: باید لایروبی مناسبی صورت گیرد تا بندر از نظر تخلیه بار و پهلوگیری کشتی‌ها دچار مشکل نشود.

وزیر کشور صبح امروز با استقبال استاندار به مازندران سفر کرد و بازدید از بندر و منطقه ویژه اقتصادی نوشهر از جمله برنامه‌هایی بود که انجام شد.

بازدید از سواحل، حضور در همایش چشم انداز توسعه استان با رویکرد رشد هشت درصدی اقتصادی، بازدید از چند طرح صنعتی و اقتصادی در غرب مازندران از جمله برنامه‌های یکروزه سفر وزیر کشور به مازندران است./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=10571

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار