امروز: دوشنبه ۱۴۰۵-۰۳-۱۸


Monday 08 June 2026
8-Jun-2026 24-ذی الحجه-1447
TEHRAN WEATHER

مرکز فوق تخصصی درمان زخم دیابت در نوشهر احداث می شود

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس گفت: نخستین مرکز فوق‌تخصصی درمان زخم و دیابت با فناوری پزشکی هسته‌ای و پلاسماتراپی در نوشهر احداث می شود.

دیدبان شمال:

کامران پولادی با بیان اینکه نخستین مرکز فوق‌تخصصی درمان زخم و دیابت با فناوری پزشکی هسته‌ای و پلاسماتراپی در نوشهر احداث می‌شود، افزود: طبق اعلام رئیس سازمان انرژی اتمی در سال‌های اخیر، استفاده از فناوری پلاسما به‌ویژه در درمان زخم‌های مزمن و زخم‌های بیماران دیابتی آغاز شده و نتایج قابل توجهی به همراه داشته است. امیدواریم با رفع موانع و هم‌افزایی با وزارت بهداشت، شاهد گسترش این فناوری در کشور باشیم.

وی با بیان اینکه احداث این مرکز فوق‌تخصصی در شهرستان نوشهر موافقت شده است، افزود: احداث این مرکز را گامی مؤثر در کاهش عوارض ناشی از بیماری‌های مزمن مانند دیابت و برخی سرطان‌ها است.

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس گفت: این طرح نه تنها به کاهش درد و رنج بیماران منطقه کمک خواهد کرد، بلکه زمینه‌ساز توسعه گردشگری سلامت در غرب مازندران خواهد بود.

پولادی تصریح کرد: این مرکز می‌تواند با به‌کارگیری فناوری‌های نوین، نقش مهمی در ارتقا سطح خدمات درمانی منطقه ایفا کند./ خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=25737

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار