امروز: سه شنبه ۱۴۰۵-۰۶-۱۷


Tuesday 08 September 2026
8-Sep-2026 28-ربیع الاول-1448
TEHRAN WEATHER

شریعتی رئیس جدید مجمع نمایندگان مازندران شد

غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا وگلوگاه در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس جدید مجمع نمایندگان مازندران در خانه ملت انتخاب شد.

دیدبان شمال:

به گزارش از ساری، در جلسه فوق‌العاده مجمع نمایندگان مازندران ،اعضای مجمع از خدمات و پیگیری های عبدالوحید فیاضی در طول دوره مسئولیت 6ماهه گذشته این مجمع قدردانی و غلامرضا شریعتی نماینده شرق استان را با اکثریت آرا بعنوان رئیس جدید این مجمع انتخاب کردند.

همچنین در این جلسه احمد فاطمی و کامران پولادی نمایندگان مردم بابل وحوزه انتخابیه نوشهر ، چالوس وکلاردشت به ترتیب بعنوان نایب رئیس اول و سخنگوی این دوره مجمع نمایندگان مازندران انتخاب شدند.

مجمع نمایندگان مازندران متشکل از 12 نماینده مردم این استان در مجلس شورای اسلامی است که پیگیری جمعی مسائل کلان و پیشرفت دیار علویان را در دستور کار دارد./تسنیم

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=31393

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار