امروز: یکشنبه ۱۴۰۵-۰۶-۰۸


Sunday 30 August 2026
30-Aug-2026 19-ربیع الاول-1448
TEHRAN WEATHER

سفر هاکابی به مصر برای بررسی تنش در روابط قاهره-تل‌آویو و طرح ترامپ

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی با هدف بررسی طرح ادعایی ترامپ برای پایان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، طی روزهای آینده راهی قاهره خواهد شد.

دیدبان شمال:

«مایک هاکابی» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی قصد دارد با هدف بررسی طرح ادعایی ترامپ برای پایان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه  طی روزهای آینده راهی قاهره شود.

موضوع تنش در روابط قاهره و تل آویو هم در جریان سفر این دیپلمات آمریکایی بررسی خواهد شد.

سایت عرب 48 نوشت که مایک هاکابی سفیر آمریکا در تل آویو برای بررسی طرح ترامپ درباره غزه و حمایت از منافع اسرائیل در راستای تلاش برای حل تنشها درباره کوچاندن فلسطینیان و پرونده قرارداد فروش گاز(سرقتی متعلق به ملت فلسطین) و بحران مربوط به عدم تایید اعتبارنامه سفیر جدید اسرائیل در مصر راهی قرار می شود.

بر  اساس این گزارش، هاکابی در این سفر که طی روزهای آینده انجام خواهد شد، با بدرعبدالعاطی وزیر خارجه مصر دیدار می کند تا جزئیات طرح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای پایان جنگ علیه غزه را بررسی کند.

هاکامی همچنین تنشهای دیپلماتیک موجود میان تل آویو و قاهره را در سایه نگرانی های مصر از احتمال کوچاندن فلسطینیان از نوار غزه به خاک خود و اتهامات اسرائیل علیه مصر مبنی بر تقویت نظامیانش در شبه جزیره سیناء بررسی خواهد کرد.

روزنامه هاآرتص رژیم اشغالگر به نقل از منابع دیپلماتیک خود نوشت که گفتگوها و رایزنی های سفیر آمریکا در قاهره، به تهدیدهای اسرائیل در بازنگری قرارداد عظیم گازی با مصر خواهد پرداخت.

اخیرا میان رژیم صهیونیستی و حکومت مصر، قرارداد بزرگی برای فروش گاز سرقتی متعلق به مردم فلسطین از سوی رژیم اشغالگر به مصر امضا شد.

این رسانه افزود که هاکابی همچنین تلاش خواهد کرد تا قاهره را به پذیرفتن استوارنامه اوری روتمان سفیر جدید اسرائیل متقاعد کند. مصر از سال گذشته میلادی که سفیر سابق رژیم صهیونیستی، با پایان ماموریت خود، قاهره را ترک کرد با تایید استوارنامه سفیر جدید مخالفت کرده است.

ترامپ اخیرا به زعم خود طرحی را برای پایان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ارائه کرده که این طرح نیز همانند طرحهای قبلی آمریکا کاملا همسو و  هماهنگ و منسجم با اهداف و سیاستها و برنامه های جنگ افروزانه و سلطه جویانه رژیم اشغالگر است./ تسنیم

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=28877

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار