امروز: پنجشنبه ۱۴۰۵-۰۵-۰۸


Thursday 30 July 2026
30-Jul-2026 17-صفر-1448
TEHRAN WEATHER

راه اندازی ۲ مرکز درمان ناباروری در مازندران

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مازندران اعلام کرد؛

ساری- مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری مازندران از راه اندازی دو مرکز درمان ناباروری در شرقق و غرب استان خبر داد.

دیدبان شمال :

سمیه قاسمی طوسی با اشاره به شرایط ویژه استان مازندران از نظر جمعیتی، ازدواج فرزندآوری گفت: باید در زمینه اطلاع رسانی و آموزش تلاش‌های ویژه ای صورت گیرد و نیازمند همکاری همه جانبه کمیته‌ها هستیم.

وی با اشاره به برخی مشکلات در حوزه قانون جوانی جمعیت اظهار داشت: در برخی مواقع نیازمند اصلاح قانون وجود دارد و فراکسیون زنان مجلس وعده بررسی موضوعات را داده اند.

طوسی با عنوان این که تمامی مصوبات حوزه خانواده و بانوان در دست پیگیری و اجرا است، افزود: دستگاه‌های اجرایی باید گزارش‌ها واقدامات مربوط به حوزه جوانی جمعیت را ارائه و منعکس کنند.

مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری مازندران از افتتاح دو مرکز درمان ناباروری در شرق و غرب استان و در شهرهای بهشهر و نوشهر خبر داد و گفت: با راه اندازی این مراکز، مشکل بخش عمده‌ای از زوج‌های نابارور در استان رفع می‌شود./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=14017

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار