امروز: دوشنبه ۱۴۰۵-۰۶-۲۳


Monday 14 September 2026
14-Sep-2026 4-ربیع الثانی-1448
TEHRAN WEATHER

افزایش ۷۵ درصدی تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر

بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در چهارماهه ابتدایی امسال میزان تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر بوشهر با افزایش ۷۵ درصدی به ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۲۸۲ تن رسید.

دیدبان شمال:

«محمد شکیبی نسب» روز یکشنبه ظهار کرد: در مدت یاد شده میزان تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی با افزایش ۲۸.۶ درصدی به یک میلیون و ۵۳ هزار و ۴۶۶ تن و تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی با افزایش ۱۴۸.۷ درصدی به یک میلیون و ۲۹۶ هزار و ۸۱۶ تن رسیده است.

وی بیان کرد: تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر بوشهر نیز در چهارماهه ابتدایی امسال با افزایش ۳۵.۶ درصدی به ۲۲ هزار و ۴۳۹ تی.ای.یو کانتینر افزایش یافته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: میزان واردات بندر بوشهر در مدت یاد شده نیز با افزایش ۶.۵ برابری به ۱۷۳ هزار و ۱۹۱ تن رسیده است.

شکیبی نسب ادامه داد: میزان ترانزیت کالاهای نفتی نیز با رشد نزدیک به ۱۳ برابری به بیش از ۷۰۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در مدت چهار ماهه شمار شناورهای ورودی بالای یک هزار تن به بندر بوشهر با افزایش ۳۴ درصدی به ۲۴۰ فروند و آمار ورودی شناورهای زیر یکهزار تن با افزایش ۲۱.۶ درصدی به ۴۲۸ فروند شناور رسید.

شکیبی نسب یادآور شد: شمار مسافرهای ورودی و خروجی بندر بوشهر نیز در مدت یاد شده هفت هزار و ۹۰۵ نفر گزارش شده است./ایرنا

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=20842

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار