امروز: سه شنبه ۱۴۰۵-۰۵-۲۰


Tuesday 11 August 2026
11-Aug-2026 29-صفر-1448
TEHRAN WEATHER

اصغریان: مدارس عشایر مازندران تجهیز می‌شود

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه تجهیز مدارس عشایر در دستور کار استٍ، گفت: بیش از ۱.۶ میلیارد تومان برای تجهیز مدارس تخصیص یافته است.

دیدبان شمال:

هوشنگ اصغریان، از اختصاص بیش از ۱.۶ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مدارس عشایری استان خبر داد و گفت این موضوع اقدامی در راستای تحقق عدالت آموزشی و بهبود شرایط تحصیل در مناطق کم‌برخوردار است.

اصغریان با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی از اولویت‌های اساسی آموزش و پرورش مازندران است، اظهار داشت: این اعتبار برای ارتقا کیفیت محیط‌های آموزشی در مدارس عشایری استان اختصاص یافته است.

وی افزود: بر اساس نیازسنجی‌های انجام‌شده، این اعتبار صرف تهیه میز و نیمکت، تجهیزات کارگاهی، وسایل کمک‌آموزشی، ابزارهای هوشمندسازی، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و امکانات خوابگاهی خواهد شد.

اصغریان با تأکید بر اینکه ایجاد محیطی مناسب برای یادگیری، نقش مهمی در جلوگیری از ترک تحصیل دارد، تصریح کرد: تجهیز مدارس عشایری گامی مؤثر در جهت ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش‌آموزان این مناطق است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم این حمایت‌ها، شاهد بهبود مستمر شاخص‌های آموزشی و افزایش کیفیت تحصیل در مدارس عشایری باشیم./ خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=30098

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار