امروز: چهارشنبه ۱۴۰۵-۰۳-۲۷


Wednesday 17 June 2026
17-Jun-2026 4-محرم-1448
TEHRAN WEATHER

آب پایدار تا یکسال و نیم آینده برای شهرضا تأمین می‌شود

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأمین آب پایدار برای شهرضا گفت: با مدیریت وزارت نیرو، کمک‌های استان و پیگیری‌های شهرستان در میان مدت خبرهای خوبی برای انتقال آب به شهرضا در راه است و تا یکسال و نیم آینده آب پایدار برای شهرضا تأمین می‌شود.

دیدبان شمال :

سمیه محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با اشاره به مشکل کمبود آب اظهار داشت: مشکل کمبود آب در کل کشور وجود دارد و تنها برای استان اصفهان و شهرستان شهرضا نیست.

وی با تأکید بر اینکه باید از زمستان آب را در شهرضا مدیریت می‌کردیم تا در تابستان امسال با مشکل قطعی آب در شهرستان روبه‌رو نشویم، افزود: در زمستان سال گذشته با توجه به مشخص بودن منابع و مصارف آب، بارها در جلسات نسبت مدیریت منابع آب شهرضا تذکر دادم.

محمودی با اشاره به حفر ۲ چاه آب در تابستان امسال در شهرضا و نرسیدن به آب گفت: آبفا در زمستان می‌توانست چند چاه کشاورزی را برای تابستان امسال اجاره کند تا در زمان بحران آب وارد مدار شود، این راهی بود که می‌شد با یک مدیریت داخلی در شهر انجام داد تا با مشکل کمبود آب در تابستان امسال روبه‌رو نشویم.

نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأمین آب پایدار برای شهرضا عنوان کرد: با مدیریت وزارت نیرو، کمک‌های استان و پیگیری‌های شهرستان در میان مدت خبرهای خوبی برای انتقال آب به شهرضا در راه است و تا یکسال و نیم آینده آب پایدار برای شهرضا تأمین می‌شود./خبرگزاری فارس

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=13435

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار