امروز: سه شنبه ۱۴۰۴-۰۸-۲۷


Tuesday 18 November 2025
18-Nov-2025 29-جمادی الاول-1447
TEHRAN WEATHER

نفوذ توده هوای سرد به اصفهان

دیدبان :

اصفهان- کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان از نفوذ توده هوای سرد به استان از شامگاه فردا چهارشنبه خبر داد و گفت: دمای بسیاری از مناطق پایان هفته به زیر صفر می رسد.

حجت الله علی عسگریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بسیاری از شهرهای استان در روزهای پنجشنبه و جمعه دمای زیر صفر درجه سانتیگراد را تجربه خواهند کرد، اظهار داشت: با استقرار جوی به نسبت پایدار از روز پنجشنبه و افت محسوس دما در مناطق مرکزی و صنعتی به ویژه کلانشهر اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی را انتظار داریم.

او به پایداری هوا طی امروز و نفوذ موج بارشی از فردا چهارشنبه ۱۵ دی ماه اشاره کرد و گفت: بارش‌ها از ساعات بعد از ظهر آغاز می‌شود و تا شامگاه فردا به ویژه نیمه شمال و شمال غرب و غرب استان را فرا می‌گیرد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه شدت بارش‌ها و فعالیت این موج چشمگیر نخواهد بود، ادامه داد: بارش برف به ویژه در ارتفاعات شمال استان پیش‌بینی می‌شود.

علی عسگریان همچنین به بارندگی‌های شبانه روز گذشته در سطح استان اشاره کرد و گفت: بیشترین میانگین بارشی به ترتیب از چوپانان با ۹ میلیمتر، اردستان هشت میلیمتر، خوانسار ۴.۵ میلیمتر باران و پنج سانتیمتر برف، فریدونشهر و سمیرم سه میلیمتر باران و چهار سانتیمتر برف بوده ضمن اینکه از سایر مناطق استان نیز بارش‌های کمتر از یک میلیمتر گزارش شده است.

او با بیان اینکه بارش شبانه روز گذشته در کوهرنگ سرچشمه اصلی حوضه زاینده رود ۲۵ میلیمتر باران و ۳۰ سانتیمتر برف بوده است، خاطرنشان کرد: میانگین بارشی سرچشمه زاینده‌رود از ابتدای سال آبی تاکنون در مقایسه مدت مشابه در بلندمدت ۲۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، ادامه داد: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه دما بامداد فردا به یک درجه سانتیگراد زیر صفر می‌رسد.

علی عسگریان اضافه کرد: بویین و میاندشت با دمای ۹ درجه سانتیگراد زیر صفر و خوروبیابانک با دمای ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش بینی می‌شود./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=6778

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *