امروز: چهارشنبه ۱۴۰۴-۰۸-۲۱


Wednesday 12 November 2025
12-Nov-2025 23-جمادی الاول-1447
TEHRAN WEATHER

ظرفیت بیمارستان‌های اصفهان تکمیل شد

دیدبان :

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت مراکز درمانی شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا اظهار داشت: ظرفیت همه بیمارستان‌های استان اصفهان پر شده است.


وی افزود: برخی از بیمارستان‌ها مانند الزهرا (س) بیش از ظرفیت بیمار پذیرش کرده‌اند و با این شرایط به زودی از مرز سه هزار بیمار بستری عبور خواهیم کرد.

هنوز به اوج پیک پنجم کرونا در اصفهان نرسیده‌ایم

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه همچنان روند ابتلاء به کرونا در اصفهان صعودی است، تصریح کرد: هنوز به اوج پیک پنجم کرونا در اصفهان نرسیده‌ایم.

وی در خصوص وضعیت مراکز تجمیعی واکسیناسیون گفت: این روزها شاهد صف‌های طولانی و تراکم جمعیت در مراکز واکسیناسیون کرونا هستیم و دلیل این امر نیز مراجعه خارج از نوبت به مراکز است.

مراجعه روزانه ۱۲ هزار نفر به یک مرکز واکسیناسیون

نجیمی با بیان اینکه برای مثال در یک روز برای سه هزار نفر پیامک مراجعه ارسال شده و این در حالی است که ۱۲ هزار نفر در یک روز به این مرکز مراجعه کرده‌اند و این امر مشکل بزرگی برای امر واکسیناسیون و شیوع کرونا است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط فعالی نارضایتی‌هایی را به همراه دارد، تصریح کرد: در زمینه تأمین واکسن کرونا در اصفهان مشکلی نداریم و رکورد واکسیناسیون کرونای روزانه ۳۲ هزار نفر را در اصفهان زده‌ایم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: توسعه مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان تربیت واکسیناتورها و آماده شدن تیم‌ها در دستور کار است./خبرگزاری مهر

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=2035

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *