امروز: چهارشنبه ۱۴۰۴-۰۴-۲۵


Wednesday 16 July 2025
16-Jul-2025 22-محرم-1447
TEHRAN WEATHER

دستگیری ۵ اخلالگر شاخص بازار ارز تهران

دیدبان :

روابط عمومی وزارت اطلاعات خبر داد؛ با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در معاونت اقتصادی، علاوه بر دستگیری ۵ اخلا‌لگر شاخص بازار ارز تهران، مسدود کردن حساب‌های بانکی فعالان غیرمجاز ارزی به ۸۴۱ نفر افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت اطلاعات، در ادامه طرح برخورد با فعالان غیر‌مجاز ارزی، سربازان گمنام امام زمان (عج) در معاونت اقتصادی، ضمن اشراف بر روی شبکه گسترده فعالان غیرمجاز ارزی کشور و فضای غیررسمی معاملات ارز، 5 اخلال گر شاخص و تاثیرگذار بازار ارز تهران را شناسایی و دستگیر کردند.

بر اساس این گزارش پیش از این نیز، به دنبال اجرای طرح برخورد با فعالان غیر‌مجاز ارزی اطلاع رسانی شد؛ همه حساب‌های بانکی بیش از 700 نفر از فعالان غیر مجاز ارزی در سطح کشور شناسایی و مسدود شد که ادامه این روند در چند روز اخیر، مسدود کردن حساب‌های بانکی فعالان غیر مجاز ارزی به 841 نفر افزایش پیدا کرده است.

وزارت اطلاعات در اطلاعیه خود ضمن هشدار به هر گونه فعالیت غیرمجاز در بازار ارز، به مردم ایران اطمینان خاطر می‌دهد که اجازه سوداگری و سواستفاده در فضای غیررسمی معاملات را نخواهد داد و از هیچ تلاشی برای حفظ آرامش بازار ارز دریغ نخواهد کرد./تسنیم

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=6022

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار