امروز: پنجشنبه ۱۴۰۴-۰۴-۱۲


Thursday 03 July 2025
3-Jul-2025 9-محرم-1447
TEHRAN WEATHER

مرکز صدور گواهینامه‌های دریانوردی در مازندران راه‌اندازی شد

ساری- مدیرکل بندر امیرآباد گفت: مرکز امتحانات و صدور گواهینامه‌های امور دریانوردان با هدف تحقق اقتصاد دریامحور در شرق استان مازندران راه اندازی شد.

دیدبان شمال:

محمدعلی موسی‌پور گرجی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح مرکز امتحانات و صدور گواهینامه‌های امور دریانوردان در بهشهر اظهار کرد: این مرکز با هدف تسهیل و ارتقای فرآیند صدور گواهینامه‌های دریانوردی و افزایش بهره‌وری در ارائه خدمات، آماده بهره‌برداری شده است.

مدیرکل بندر امیرآباد افزود: قبل از بهره‌برداری از این مرکز دریانوردان برای انجام امورات خود اعم از شرکت در کلاس‌های آموزشی، اخذ گواهینامه های دریانوردی و یا تمدید آن می‌بایست به بندر نوشهر در غرب استان و یا بندر انزلی در استان گیلان عزیمت می‌کردند که با بهره برداری از این مرکز امورات دریانوردان مرکز و شرق استان مازندران و استان گلستان نیز در بندر امیرآباد ارائه خواهد شد.

وی اظهار کرد: در این مرکز، فرآیندهای مربوط به آزمون‌ها و صدور گواهینامه‌های دریانوردان با استانداردهای جدید و به‌روز انجام خواهد شد که این امر باعث کاهش مراجعه حضوری و صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های مرتبط می‌شود.

موسی‌پور گرجی با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه زیرساخت‌های دریایی و تسهیل فعالیت‌های دریانوردی، گفت: این مرکز می‌تواند نقش موثری در ارتقای سطح آموزش‌های تخصصی و افزایش صلاحیت‌های دریانوردان داشته باشد.

مدیرکل بندر امیر آباد یادآور شد: افتتاح این مرکز نشان‌دهنده تعهد بندر امیرآباد در توجه به نیازهای حوزه دریایی و ارائه خدمات با کیفیت است و این اقدام گامی مهم در راستای توسعه پایدار صنعت دریانوردی کشور محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند با شکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

مرکز صدور گواهینامه‌های دریانوردی در مازندران راه‌اندازی شد

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۱۰ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

منطقه امیرآباد از ظرفیت‌های بندری بسیار مناسبی برخوردار است و می‌تواند به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال- جنوب، توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه به‌ویژه کشورهای حاشیه دریای خزر را بیش از پیش تجربه کند که این امر به شکوفایی اقتصادی این دیار کمک می کند./ایرنا

لینک کوتاه مطلب : https://didbanshomal.ir/?p=27249

آخرین اخبار

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار